Doneren

Geef mensen een Thuis,

bouw mee aan ons Huis

 

 

Het Huis van Vriendschap is volop in ontwikkeling. Het Huis wil een vriend zijn en heeft zelf ook vrienden nodig. Alle vrijwilligers en het bestuur werken pro deo. We hebben vrienden nodig die met ons willen bouwen. Nu is er geld nodig om het terrein aan te leggen, parkeerplaatsen te bestraten, een gemeenschappelijke ruimte in te richten en natuurlijk om de tiny houses te kunnen kopen.

Maak ons blij met een bouwsteen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen:

– word Vriend en doneer een vast bedrag per jaar

– word Vriend en geef een lening

– word Vriend en geef een gift

Wij zijn blij met elke bouwsteen!

 

Word Vriend en doneer een vast bedrag per jaar

Als donateur schenkt u ons jaarlijks een vast bedrag. Voor ons is dat extra fijn omdat we dan vooruit weten dat we op uw donatie kunnen rekenen!

Maak jaarlijks uw donatie over op rekening NL24 TRIO 0338 9440 87 ten name van ‘Stichting Huis van Vriendschap’ te Nijverdal.

 

Word Vriend en geef een gift

Elke gift is welkom, elke gift is een bouwsteen voor ons Huis!

Voor 10 euro kopen we een plank voor een terrasje,

voor 20 euro hebben we één m2 parkeerplaats,

voor 25 euro kunnen de jongens van Aveleijn planten poten in onze parkachtige tuin,

voor 50 euro drinken vrijwilligers lekkere koffie uit een goed koffiezetapparaat,

voor 150 euro kunnen we een douchecabine plaatsen in een tiny house.

Wilt u ons financieel steunen? Dat kan door een bedrag over te maken op rekening NL24 TRIO 0338 9440 87 ten name van ‘Stichting Huis van Vriendschap’ te Nijverdal

 

Word Vriend en geef een lening

Om tiny houses te kunnen financieren, ons terrein aan te leggen en gemeenschappelijke ruimtes aan te schaffen, vragen we een lening. Bij voorkeur een renteloze lening. Inmiddels hebben wij van een aantal mensen een grote toezegging ontvangen. Daar zijn we natuurlijk heel erg mee geholpen. Wilt u ook overwegen of u ons een lening wilt geven? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en onze financiële exploitatie. Neem contact op secr. Hetty Nijmeijer, tel. 06-42471033 of mail naar info@huisvanvriendschap.nl